Acasă / Gânduri / Generaţia mea promite enorm

Generaţia mea promite enorm

generatia mea promite enorm

Generaţia mea promite enorm. Este generaţia care nu se limitează la un punct, la ceva. Generaţia care caută mereu să descopere, să afle. Care „se aruncă cu capul in faţă” in orice. Noi sperăm sa schimbăm ceva, să ne facem măcar nouă viitorul mai bun. Suntem mulţimea de suflete „frumoase” şleata de băgăcioşi care nu se lasa pana nu obţin ce vor, cărora nu le este frica sa işi urmeze visele, pasiunile. Suntem generatia căreia nu ii este frică de un eşec. Care stie ca in fiecare lucru pierdut exisită un câştig. Generaţia care nu se opreşte din a invăţa din greşelile altora. Suntem ceea ce voi, generaţiile de varsta mijlocie aţi vrut sa fim, generaţia neatinsă de mana comunistă. Generaţia care nu ştie cum e sa creşti cu pâine pe cartelă, cu lumină până la ora 10.
Dar suntem generaţia care caută soluţii, care incearcă. Care nu se plânge cu vecinii la scara de bloc de cum a ajuns ţara noastră. Care va ieşi in stradă ori de câte ori este nevoie pentru a îşi apăra ce este al ei, ce i se cuvine. Suntem generaţia care incă are nevoie de modele de urmat, care inca poate fi modelată. Generaţia care nu are nevoie de Leo de la Strehaia pe TV.
De aceea va cerem vouă ajutorul, vouă generatiilor trecute, vouă care incă puteti forma caractere, celor care puteţi face ceva pentru noi. Să ne oferiţi modele de urmat, sa faceţi din noi, oamenii care voi nu aţi reuşit sa fiţi.
Pentru ca măcar noi sa facem din România…. o ţară mai bună.

Acelaşi….

Alex Găman

Despre Gaman Alex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *