Acasă / Gânduri / Cum e sa iubesti cu adevarat?

Cum e sa iubesti cu adevarat?

Iubirea este sentimentul ce se naste cu pasi marunti, timizi intre doua persoane. Sentimentul ce uneste destine, sentimentul ce ne scoate la suprafata ce e mai bun noi, ce ne lasa fara aparare in fata persoanei pe care o iubim. Ce ne induce fiori, nesiguranta, ce ne face sa devenim altcineva. Iubirea este un sentiment dupa care tanjim, tanjim sa fim iubiti cu adevarat. Sa simtim fiorii iubirii, sa vedem ce poate face dintr-o persoana un singur sentiment, un lucru atat de puternic. Iubirea adevarata este un sentiment pur, lasat de Dumnezeu, pentru ca noi, sa ne putem bucura de un lucru divin, sa ne bucuram cu adevarat de persoana care ne iubeste si pe care o iubim, sa ne bucuram de ceea ce ofera. Adu-ti aminte de serile pierdute la telefon cu conversatii fara sfarsit, despre stele, galaxii,omenire, viata de apoi, rostul vietii, viitor, Dumnezeu si mai stiu eu cate. Serile in care stateai in fata telefonului in care o asteptai un mesaj de la EA, si realizeaza iubirea.

Ce iubim cu adevarat pe acest pamant sunt persoanele de langa noi, persoanele care ne inspira incredere, ce ne fac sa simtim ca suntem speciali, ce sunt in spatele nostru la fiecare pas, acolo mereu pentru noi, gata sa ne ajute se ne recapatam echilibrul la fiecare pas gresit. Parintii, fratii bunicii. Iubirea adevarata este primita de la ei, iubire neconditionata, infinita. Sunt singure persoane din viata noastra pe care nu le alegem, nu ne alegem parintii, fratii, bunicii, unchii, nu ni alegem, cum nici ei nu ne aleg pe noi. Ne alegem din partea lor cu un lucru mult mai pretios, cu sentimentul de iubire pura. Ne iubim parintii, sunt modelele noastre in viata, au fost sunt si vor fi singurele persoane pentru care mereu o sa insemnam ceva, oricata distanta ne va desparti, oricate sentimente urate vor fi intre noi. Iubirea de parinti nu se schimba, cum nici iubirea de copii, ea ramane la fel, infinita.
Iubesc rasaritul, iubesc apusul, iubesc orice imi aduce zambetul pe buze, iubesc tot ce ma face sa ma simt special, ofer iubire mereu, va iubesc pe voi parinti, va iubesc pe voi prieteni, te iubesc pe tine fratiorul meu, te iubesc pe tine acest pamant pe care traiesc, te iubesc si pe tine puiule, a mea EA. Iubesc cu tot sufletul, iubesc sincer si pur. Tu, care ma citesti acum, incearca sa iubesti mai mult, ofera iubire mereu si o sa fii surprins de ceea ce primesti, iubeste-ti din nou parintii, fratii, bunicii,sotia, ceea ce pe tine te face fericit. Daca nu mai sunt aici, realizeaza cat de mult au insemnat pentru tine, indruma la randul tau persoanele din jurul tau, sa iubeasca, sa iubeasca cu adevarat fara bariere, fara limite, sa ofere iubirea asa cum este ea, iubirea pura si frumoasa.

Acelasi,

Alex Găman

Despre Gaman Alex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *