Acasă / Stil de viață / Primavara de saptamana trecuta

Primavara de saptamana trecuta

Cand „primavara” de afara e mai friguroasa decat iarna de acum doua saptamani, sunt in sfarsit convinsa sa trec peste tracul primei postari. De mai mult de o saptamana ma tot gandesc cum sa scriu, despre ce sa scriu, convinsa ca vreau sa fie ceva care sa difere macar putin de sutele si poate miile de „bloguri” deja existente (nu stiu daca am reusit). Asa ca am venit acasa la Craiova, m-am asezat cu laptopul in brate si cu o cana de cafea in mana si m-am apucat sa povestesc ce am facut saptamana trecuta, cand primavara chiar se facea simtita.

Cuprinsa de fericire ca afara e in sfarsit cald si soare (dupa atata iarna, zapada si ploaie) am zis ca „Gata azi ma duc la alergat!!!” si impreuna cu colegele de camera exact asta am facut, am mers la jogging si am ajuns intr-un loc absolut minunat : Lacul Morii. Situat foarte aproape de unde stau eu si ascuns putin de vazul lumii, Lacul Morii este cel mai mare lac de acumulare din Bucuresti. Inconjurat de o faleza care parca ma indemna sa alerg din ce in ce mai mult, locul asta m-a convins sa vin o a doua oara, dar de data aceasta doar la plimbare. In ambele dati am prins apusul, cel mai natural „efect ” de editare pentru pozele mele.

Nu este un loc atat de cunoscut dar chiar merita „vizitat”. Ne scapa de agitatia si aglomeratia aproape continua a orasului si in acelasi timp nu ofera un spatiu atat de aranjat si „lustruit” facandu-ne sa ne simtim mai aproape de natura. Normal ca am facut si cateva poze, mai mult sau mai putin reusite incercand sa surprind aerul asta linistit, calm, natural si calduros al primaverii de saptamana trecuta. ENJOY the pictures!

A.

primavara_de_saptamana_trecuta_3

primavara_de_saptamana_trecuta5 primavara_de_saptamana_trecuta_6

11026707_947236135309452_2008957362_n

primavara_de_saptamana_trecuta2

 

 

 

Despre Adina Licsor

5 comentarii

  1. Andreea Casota

    Superbe poze…superb loc.Mi-ar placea sa ne tii la curent cu toate noile locuri si localuri interesante vizitate…merita descoperite prin intermediul unui wild soul like yours 😡 looking forward to see more

  2. Bună idee, Adina! șiiiiii….FELICITĂRI pentru articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *