Acasă / Gânduri / La ce visam toti…?

La ce visam toti…?

Azi scriu despre EA.

Despre ea la care toti baietii viseaza. Ea poate sa fie foarte frumoasa sau o fata normala, ea poate sa fie in multe feluri. Poate sa aiba super forme, sau nu. Ea este diferita pentru fiecare baiat. Poate sa fie un caracter slab sau nu.
Nu vreau sa distrug nici un vis in aceasta seara. Vreau doar sa pun cap la cap niste idei. Ea este diferita pentru noi deoarece inca de mici am fost crescuti cu niste idealuri, cum ar trebuii sa fie, sa arate , sa aiba(material vorbind aici) de multe ori exemplul de Ea, fata pe care noi toti o visam este chiar mama noastra. De cele mai multe ori mama pana la o anumita varsta este perfecta, toti ne dorim o sotie ca mama, varstele fragede sunt cele mai puerile si cele mai frumoase. Revenind la EA, ea nu exista dragilor, nu exista. Este o fata cu pasiuni comune probabil, cu ganduri cel mult asemanatoare. Nu exista femeia visurilor noastre, exista doar femeia pe care noi o iubim asa cum este, nu asa cum am vrea noi sa fim. Iubim o persoana pentru ceea ce reprezinta pentru noi, pentru ce ne ofera noua. Totul este vorba de a primi si a da inapoi, dragoste, afectiune, atentie. Nu cred ca multi ati putea sa iubiti o persoana care nu va ofera nimic, sentimental cel putin. Ea exista sau a existat macar odata pentru fiecare dintre noi. Ea e fata aia speciala pe care o tii minte si acum, de care iti aduci aminte din cand in cand. Ea poate este si fata careia ii oferi atentie acum, care te face sa zabmesti de cele mai multe ori. Sa sti ca ea nu este perfecta, are imperfectiuni ca noi toti. Intelege asta, intelege-o si pe ea, accept-o asa cum ea si nu ii pretinde sa fie cine ai vrea tu sa fie, nu fura altuia sansa sa iubeasca o fata ca ea.
Tie pot sa iti zic doar atat, daca EA e acum in viata ta, tine de ea, realizeaza cat inseamna pentru tine, da-i o sansa, sau macar, atentia pe care o merita, nu o sa regreti.

Acelasi,

Alex Gaman

Despre Gaman Alex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *