Acasă / Gânduri / Nepasarea trece prin vene – Puterea gandului

Nepasarea trece prin vene – Puterea gandului

Deseori stau si ma gandesc la trecut cu un zambet pe chip. Amintindu-mi  trecutul, nu am decat sa ma bucur pentru ca, altfel nu este corect. Tristetea nu trebuie niciodata sa aiba legatura cu trecutul nostru.  Acesta este alcatuit din intamplari rele si bune al carui final fericit esti tu, exact cum esti acum. As putea spune ca finalul trecutului meu sunt eu. Sunt fapte care oricum se intampla. Privind in ansamblu, noi ca fiinte umane, trecem prin foarte multe etape, sentimente, trairi, necazuri, bucurii; mai exact drumul pe care mergem nu este tot timpul ca autostrazile din Germania…  este chiar un drum cu gropi uneori… si asta doar pentru ca noi vrem sa mergem pe un drum ca acesta. Nu vreau sa fiu pesimist, dar uneori uitam sa dam importanta celor mai importante lucruri… dam importanta stresului, programului, timpului, obiceiurilor, fricilor, banilor, minciunilor, scuzelor si uitam cel mai important lucru: OAMENII! Noi ca oameni, fiinte inteligente, trebuie deseori sa ne concentram atentia pe relatiile dintre noi si… sa ne imbratisam.

  • Orice sentiment apare de la un gand.
  • Orice gand este controlat de noi.
  • Totul incepe de la un gand.
  • Trebuie sa invatam sa gandim.

Am zis ca orice gand este controlat de noi, dar gandurile apar in urma unor algoritmi diferiti formati de doua parti diferite – doua parti care fac parte din noi: subconstientul si constientul caci suntem oameni constienti care detinem un subconstient activ permanent cu ajutorul caruia facem orice. Aici este momentul in care apar multe intrebari cu raspunsuri foarte complexe…

Am vrut sa scriu cat de importante sunt persoanele pentru noi si ca nu toate raman in viata noastra desi noi vrem asta si faptul ca vrem asta genereaza un sentiment negativ mai precis tristetea noi neputand face ceva sa schimbam acest lucru… dar am ajuns la altele. Imi cer scuze.

nepasarea-trece-prin-vene-gand

 

Despre Andrei Staicu

Pasionat de fotografie, de lucruri care-mi plac si de paradoxuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *