Acasă / Gânduri / Femeia… un mister

Femeia… un mister


Ce este femeia?… 
Aceasta este o intrebare tabu în rândul bărbaţilor, care le poate crea obstrucţii ale minţii doar când se gândesc la ce poate, trebuie sau este femeia. In capul fiecarui barbat exista un ideal despre cum ar trebui sa arate femeia perfecta… frumoasa, senzuala, tandra, poate o femeie sigura pe ea, poate din contra una foarte sensibila… Fiecare cu povstea lui. Ce ramane insa cert este enigma, care le inconjoara si care pe voi barbatii va seaca de putere dar in acelasi timp va atrage ca un magnet.

Zilele trecute imi si spunea un prieten “e destul de greu de intrat in adancul a ceea ce simt femeile”. Sincer nu il contrazic si… sunt femeie. Suntem dificile… nici macar noi nu se putem intelege cu adevarat. Cu toate acestea cred ca fara de acest mister, nu am mai fi aceleasi in ochii barbatilor… pana la urma misterul este cheia tuturor operelor de arta.

Cu toate acestea, privesc zilnic fete, femei care probabil dintr-o puternica nevoie de atentie, lasasa se piarda tocmai acel element “magic”. Sunt constienta ca vremurile s-au schimbat, sexul nu mai este un subiect tabu, femeiele au devenit mai libere in exprimarea senzualitatii si a sexualitatii… insa exista o linie delicata care desparte o femeie adevarata de o simpla distractie. Bine… repet fiecare cu povestea lui. Nu am niciun drept si nici nu intentionez sa judec pe nimeni… sunt sigura ca parerile sunt impartite. Multi sunt cei care spun ca de fapt, nu sunt femei usoare ci doar femei care stiu sa isi traiasca viata.

Asa ca… revenind la intrebarea mea “Ce este femeia?”… raspunsul este… CE VREA EA… de ea depinde totul, daca vrea sa fie o combinatie letala, de care sa nu te saturi niciodata si despre care sa nu poti spune niciodata ca o cunosti in totalitate… sau pur si simplu o carte usor de rasfoit… Las-o pe sa iti ofere in fiecare zi o doza din misterul ei… iar seara rezolvarea acestuia… pana la urma ea este doar “o creatura ce trebuie iubita, nu inteleasa” (definiţie celebră de Oscar Wilde).

foto © Andrei Staicu | www.andreistaicu.com

Despre Andreea Casota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *