Acasă / Gânduri / Tara, tara vrem ostasi!

Tara, tara vrem ostasi!

Zambeste.

Daruieste.

Creaza.

Iubeste.

Imbratiseaza.

Danseaza.

Fii exact cine vrei tu sa fii.

Astazi ia o pauza de la viata cotidiana. Incetineste-ti ritmul vietii si fa-ti inima sa-si accelereze bataile. Pulsul sa creasca. Amintirile sa ramana pentru totdeauna. Viata e facuta din momentele unice, puse alaturi, cu grija si atentie.. ca mai apoi sa o privim ca pe un film. Din postura de spectator. O viata implinita inseamna un spectator multumit de filmul ce tocmai s-a terminat. De viata care i-a trecut prin fata ochilor. Si pe care nu a mai putut sa o opreasca.

Calatoreste.

Invata.

Citeste.

Calatoreste in locuri nemaiauzite, descopera, fotografiaza. Eternizeaza clipele in amintirile sufletului tau.

Fa lucruri pe care nu le-ai mai facut pana acum. Experimenteaza.

Cunoaste persoane. Asculta-le povestea. Traieste-ti visul. Insa nu uita ca esti om si ca la sfarsitul zilei, conteaza cine esti cu adevarat. Putin cate putin, fiecare om isi lasa amprenta atunci cand ne trece pragul vietii. Si devine o parte din noi.. pe care fie o pastram intr-un coltisor al sufletului, fie o eliberam, ea urmandu-si cursul mai departe.

„Vreau sa trec prin locuri unde scrie accesul interzis.

Vreau sa apas butonul pe care scrie nu apasa

Vreau sa ating chestia pe care scrie nu atinge”

Fa ceva ASTAZI pentru persoana care vrei sa fii MAINE. Pentru ca tot ceea ce avem este clipa de fata. Ieri e trecut, maine e un mister neelucidat. Creaza-ti un prezent azi, un trecut de care maine sa fii mandru.

Traieste clipa, traieste-ti povestea.

Despre Andreea M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *