Acasă / Gânduri / Adevar sau provocare?

Adevar sau provocare?

Adevar – Relatia

Provocarea – la distanta.

Spune-i cum vrei, la sfarsitul zilei le alegi pe amandoua. Merita.

adevar-sau-provocare-relatie-la-distantaO astfel de relatie presupune multe..cam inca din primul moment. Doi oameni puternici, hotarari luate cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant. Doi oameni pe care ii despart mai mult decat doua strazi si trei cartiere, vorbe si critici. Pe ei ii desparte distanta. Care trece de cateva ore de mers cu masina..sau avionul. Vieti diferite, parcurse in aceeasi directie. In colturi opuse ale lumii.

O relatie la distanta e ca un test la care te simti mai mereu nepregatit, gata sa-l pici in fiecare secunda. Si nici macar nu te-ai inscris la el. Simti fericire si tristete, simti singuratatea in toate incheieturile, dar simti ca aparti cuiva, sufletul ti-e gol, dar stii ti-a incredintata inima lui sa ai grija de ea si asta umple goliciunea. Simti cum trecutul isi pierde rostul, iar noaptea va gaseste facandu-va planuri. Desenand un viitor. Si un prezent viitor. Voi aveti prezentul, dar el nu va apartine. El e visul din care faceti parte.. caci noaptea e aliatul vostru, o lume care e mai buna decat realitatea.

Simti distanta doar pentru ca va sta in cale. Si incepi sa crezi ca ati aprins flacara inainte sa iasa fum; ca nu ati citit instructiunile de folosire inainte.

Ajungi sa compari. Cu tot ceea ce va inconjoara. Cu prietenii. Care se vad in firecare pauza de masa. Si in pauza dintre pauza de masa si pauza de tigare. Si te incearca un sentiment de indoiala, de frustrare, de neputinta. Dar strangi din dinti si astepti, traiesti o viata intreaga in umbra unei cortine pentru un singur moment. Si apoi nu stii ce se va intampla. Cauti lumina de la capatul tunelului. Doar ca e ca si cum ai calca pe cioburi. Sunt rani pe care nici timpul nu le poate vindeca. Rani provocate de exact ceea ce se presupune ca ar fi trebuit sa le vindece.

 

Caci tu ai avut norocul sa gasesti acul in carul cu fan. Acum coase-ti ranile.. caci nimeni nu o poate face mai bine ca tine. Iar cuvintele, ei bine, sunt de prisos cateodata.

Despre Andreea M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *