Acasă / Gânduri / Cativa tineri si-o poveste

Cativa tineri si-o poveste

Se spune ca decuvantul-tinerilorstinul ti-l faci singur. Cu siguranta deciziile luate pe parcurs, precum si urmarile, fie ele bune sau rele, au un rol esential, zic eu. Povestile se nasc din dorinta, din pasiune, din devotament si din curaj de a lasa la o parte constrangerile, de a nu lua in seama piedicile care ar putea aparea, de a fii exact cine vrei tu sa fii.

Despre asta scriu astazi. Cu mult entuziasm si incredere de sine, am pornit impreuna pe un drum frumos, unul care inca de pe-acum promite multe si care speram sa se tine de cuvant pana la capat.

Esti tanar? Ai un cuvant de spus in legatura cu un subiect anume? Noi iti dam posibilitatea de a face asta! Asa incepe povestea noastra. Noi, cei care ne aflam in spatele ecranului, adoptam zilnic o noua infatisare a gandurilor noastre, a idealurilor, si ne urmam pasiunea. Iubim ceea ce facem, facem ceea ce iubim. Asa se naste o noua tema de discutie, un nou subiect; si noi suntem tineri ca si voi, gandeste-te ca poate astazi am trecut unul pe langa altul pe strada. Ceea ce ne diferentiaza este modul de a gandi. Noi am ales sa fim noi insine, sa credem cu tarie in scopul nostru bine determinat, si sa ne facem cuvantul auzit.

Cuvantul Tinerilor ne reprezinta pe fiecare dintre noi, pe mine, pe tine, pe voi.. lista care poate continua fara retineri.

Acum spune-ne, tu ce faci pentru pasiunea ta?

Despre Andreea M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *